Sikr din virksomhed mod indbrud med videoovervågning

Det er altid en meget ubehagelig oplevelse, hvis der har været indbrudstyve på besøg i virksomheden. For det første kan det have stor betydning for produktiviteten og det arbejde, der bliver lavet i virksomheden, hvis alle de computere, som medarbejderne bruger til dagligt for at udføre deres arbejde, er blevet stjålet. Men samtidig kan det også rent psykisk være en hård oplevelse at vide, at der har været ubudne gæster på et sted, som man ellers troede, var sikkert. Derfor bliver man som virksomhed også nødt til at gøre alt, hvad der er muligt for at forebygge mod indbrud, så hverken du eller andre behøver at opleve den ubehagelige situation, det er, når der har været tyve forbi arbejdspladsen.

Du har mange forskellige muligheder og tiltag at vælge mellem, når det kommer til at forebygge mod tyveri og indbrud i din virksomhed. Men en af de ting, som er yderst effektiv, er videoovervågning af din virksomhed – både af arealerne uden for virksomheden, men også indendørs, hvis det er nødvendigt. Med videoovervågning og et videokamera gør du det nemlig meget lidt attraktivt for tyvene at komme på besøg hos netop din virksomhed, fordi de risikerer at blive genkendt og dermed fundet af politiet, når det hele bliver optaget på video. Derfor vil vi hos Mejlshede gerne hjælpe dig og din virksomhed med at finde den løsning med tv overvågning, som er den rigtige for netop din virksomhed, så du trygt kan holde fyraften, når du ved, at du har sikret dig godt mod ubudne gæster i løbet af nattetimerne.

Et bredt udvalg af individuelle løsninger med itv

Det er efterhånden mange år siden, at de første former for videoovervågning så dagens lys, og siden da er der sket en hel del, når det kommer til itv. For det første betyder det, at der er sket en meget stor forbedring i forhold til den billedkvalitet, som de forskellige videokameraer optager med, så billederne er blevet meget tydeligere, og ikke længere er grynede. Men i takt med at markedet for videoovervågning er vokset, betyder det også, at der er kommet et meget bredt udvalg af mange forskellige itv løsninger. Når du står og skal finde den rette videoovervågning til din virksomhed, kan det som kunde måske være ret svært at finde hoved og hale i, hvad der vil være den bedste løsning for din virksomhed. Derfor står vi hos Mejlshede altid klar til at give en masse rådgivning og vejledning, så du kan finde netop den løsning, som passer bedst til de behov, din virksomhed har. Der kan nemlig være mange forskellige behov, alt efter hvor virksomheden ligger, hvordan den er bygget osv., og netop derfor er vi klar til at vejlede dig, så du kan finde den individuelle løsning, som passer bedst til din virksomhed.

Men videoovervågning er ikke den eneste måde at sikre din virksomhed eller ejendom mod indbrudstyve. Det er også vigtigt, at du har styr på dine låse, så det bliver svært for tyvene at komme ind i bygningen – og hvis det alligevel er lykkedes tyvene at kommet ind i bygningen, er eksempelvis tågesikring et effektivt middel til at stoppe tyvene i deres færd.