Hold tyven ude med låsesystemer

Som virksomhed er det vigtigt, at du gør alt hvad du kan, for at gøre det så svært som muligt for tyvene at komme ind i din virksomhed for at begå indbrud. Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan sikre din virksomhed mod besøg af ubudne gæster om natten. Et af de områder, hvor det er aller vigtigt, at du har sikret dig godt, er i forhold til dine låsesystemer. Det skal nemlig være så svært som muligt for tyvene at brække eller låse døre og vinduer op, da det er de mest oplagte veje ind i en bygning, hvis man vil begå indbrud. Derfor bør alle virksomheder have et godt låsesystem med kopibeskyttede nøgler, så man kan sikre sig, at det ikke er alle og enhver, som kan kopiere nøglerne.

Hos Mejlshede har vi mange års erfaring med låsesystemer, og derfor kan vi med stor ekspertise og professionalisme hjælpe dig og din virksomhed med at finde det låsesystem, som vil være det helt rigtige for netop din virksomhed. For eksempel kan et låsesystem give mulighed for at differentiere adgangen, så det ikke er alle medarbejdere, der har adgang til alle områder – så man som medarbejder kun har adgang til de områder, hvor det giver mening, at man færdes. Det er med til at give en mere sikker virksomhed.

Vi rådgiver dig om det rigtige låsesystem

Hos Mejlshede vil vi gerne sikre, at din virksomhed får det bedst mulige låsesystem. Netop derfor er der også en særlig grund til, at vi foretrækker at arbejde med låsesystemer fra Ruko og Medeco. Efter vores opfattelse er det nemlig de bedste leverandører af låsesystemer. Hvis du har en virksomhed med mange låse og nøgler, kan vi også tilbyde et elektronisk låsesystem med computerprogrammet Keybank, som kan holde styr på låse, nøgler, og hvem nøglerne er udleveret til.

Udover et godt låsesystem vil vi også anbefale, at du sikrer dig mod indbrud med for eksempel tågesikring. Hvis din virksomhed er så uheldig, at der har været indbrud, kommer vi også og reparerer indbrudsskader.