Kahsay Negasi er en usædvanlig talentfuld cykelrytter. Han er også samtidig kristen flygtning fra Eritrea og manglede midlerne til at dyrke sin sport i Danmark. Heldigvis for Kahsay er Danmark en cykelnation og Venligboerne i Dragør har hjulpet ham til at få kontakt med andre cykelentusiaster, der har kunnet hjælpe med cykeltøj, træningsophold, osv. og Amager Cykle Ring, hvor han træner med deres elitehold. Men, selvom man kan låne sig frem til meget, har det knebet med at finde de sidste midler til en rigtig god racercykel, så Kahsay kunne køre op til sit bedste potentiale og kom på samme niveau udstyrsmæssigt som hans konkurrenter.

Det problem er løst nu! – Sammen med Venligboerne i Dragør, har Mejlshede Låse og Loke Cykler på Nørrebrogade sponseret en racercykel af typen Trek Emonda SL6, der gerne skulle give Kahsay de sidste få procent, så han kan begynde at kæmpe om point i de løb, han stiller op i.

”Han er utroligt disciplineret og følger både undervisning, kost- og træningsplan meget nøje. Samtidig er han en glad, lattermild og venlig ung mand, så ham kan vi, som en nation af cykeltosser, få rigtig meget glæde og stolthed ud af de næste mange år. Jeg har tillid til, at Kahsay vil udvikle sig rigtig meget som cykelrytter over de næste par år og glæder mig til at følge hans udvikling” siger Gert Mejlshede fra Mejlshede Låse.

”Jeg spurgte Carsten fra Loke cykler, der næsten er min nabobutik på Nørrebrogade, om ikke vi sammen kunne finde ud af noget til Kahsay og han have en helt perfekt cykel stående.”

Et par dage senere sad der Kahsays navn og flag på cyklen og den blev overrakt til en tydeligt berørt og meget glad Kahsay.

Og man kan roligt sige, at Kahsay har kvitteret for tilliden, for allerede i samme uge, som han modtog cyklen, vandt han sine første point i et Dansk cykelløb, da han blev nummer 8 i Kettinge på Lolland.

Cykel sponsoret

Du kan følge Kahsay på: https://www.facebook.com/kahsaydragoer/?fref=ts

Mejlshede Låse A/S kan du finde på www.mejlshede.dk

Loke cykler kan findes på http://lokecykler.dk/

Venligboerne i Dragør kan du finde på: www.venligboerneidragoer.dk
Ønsker du at vide mere om Kahsay, venligboerne, eller virksomhederne der er nævnt her, så kontakt Gert Mejlshede på gert@mejlshede.dk eller tlf. 35 393939