Det behøver ikke at være grimt, når ejendommen skal sikres

Foråret er over os, og vedligeholdelsen i andels- og ejerboligforeninger tager atter fart. Det er dog ikke alt man kan vedligeholde sig til. Nogle gange er dørtelefon og låse så dyre at reparere, at det bedre kan svare sig at købe nyt.

Dårligt fungerende låse og dørtelefoner er et dagligt irritationsmoment og skaber utryghed for såvel gæster som beboere. Men priserne på både dørtelefoner, låse og adgangskontrol er faldet så meget de seneste år, at der ikke er nogen grund til at lade stå til.

Alle vores kunder er forskellige, så det er vores løsninger også

Mejlshede sælger og installerer dørtelefoner, låse og adgangskontrol fra flere leverandører, så vi bedst kan imødekomme den enkelte forenings behov. Vores kunder er alle forskellige og lægger ikke nødvendigvis vægt på de samme ting. Derfor tilpasses dørtelefoner og låse til den opgang, de skal passe til, og netop derfor er den individuelle rådgivning så væsentlig.

For nogle kunder, er det udelukkende prisen der afgør valget, mens andre kunder også lægger vægt på design, holdbarhed, brugervenlighed, garanti osv.

Mejlshede er Siedle partner. Det betyder, at vores personale har den rette uddannelse til at arbejde med alle Siedle produkterne. Det betyder også, at Siedle tror på, at vi laver kvalitetsarbejde og derfor giver fem års garanti på Siedle produkter, når vi har installeret dem.

Plads til forskellighed

Med Siedle dørtelefoner kan vi levere et stort udvalg af design-serier og konfigurationsmuligheder. Det giver os også mulighed for øge tilgængeligheden for personer med nedsat syn, hørelse eller førlighed.

F.eks. kan vi tilbyde indbygget teleslynge, knapper med blindskrift, automatisk døråbning og statusindikation med tydelige optiske symboler i dørtelefonen. For personer med normal førlighed, syn og hørelse er det rigtig rart, brugervenligt og komfortabelt, men for personer med et handicap kan det være essentielt.

Sådan hjalp vi en lille boligforening med nyt adgangskontrolsystem og dørtelefoner

Vi har for nylig hjulpet A/B Lykkesholms Alle 5A-D med nye dørtelefoner, elektronisk adgangskontrol og automatisk åbning af port og gadedøre.

I samarbejde med foreningen valgte vi dørtelefoner fra Siedle og adgangskontrol fra Salto. Med elektronisk adgangskontrol kan foreningen selv programmere deres egne nøglebrikker, f.eks. hvis fru Jensen får stjålet sin taske med nøglebrik og legitimation, kan foreningen blot give hende en ny nøglebrik med det samme, som automatisk deaktiverer den stjålne nøglebrik. På den måde kan foreningen holde en fornuftig sikkerhed i en længere periode, end det ville være muligt med almindelige nøgler.

”Vi har været i kompetente hænder og har haft en god dialog med Mejlshede om, hvad vi ønskede. Konkret giver løsningen os større kontrol over adgangen til ejendommen, når folk fx flytter – det skaber tryghed. Og så er det rart at kunne byde velkommen med en indbydende og velfungerende dørtelefon. Vi er også rigtig godt tilfredse med de regnhætter med indbygget belysning, som Mejlshede fremstillede til os“ fortæller formand Per Fredberg.

Mejlshede Låse har afdelinger på både Østerbro og Nørrebro og havde 50 års jubilæum forrige år. Vi beskæftiger cirka 50 personer og er en glad arbejdsplads, der leverer godt håndværk og individuel service til både store og små kunder. For at kunne give den rigtige service, uddanner vi også vores egne låsesmede og har næsten altid 5-6 lærlinge under uddannelse.