Bare rolig, det er ikke en scene fra Breaking Bad, der udspiller sig på kontoret 😂
 
Det er såmænd bare Dennis, der holder hovedet koldt og hænderne rene, når han fordeler håndsprit i mindre flasker, så vores låsesmede nemt kan tage det med ud på opgaverne.

 

Kommentare på facebook

Omtanke. Kompliment

Vi spilder ikke tiden, mens der er stille i butikslokalerne.
 
Vi er nemlig i gang med at gøre klar til en ny aluminiums- og glasfacade i vores butik på Nørrebrogade. 
 
Som I kan se, er Faissal særligt glad for sin kollega, palleløfteren, i disse dage. De har nemlig været fælles om at flytte vores pengeskabe, så der er plads omkring vinduerne 💪
Vi følger myndighedernes anbefalinger, og har derfor besluttet at reducere åbningstiden i vores butikker frem til 30. marts.
 
Vores butik på Nørrebrogade vil derfor midlertidigt lukke klokken 15, mens Sesam Låse på Østerbrogade vil holde lukket til 30. marts.
 
Telefonerne er åbne døgnet rundt som altid, og det er stadig muligt at få udført sikrings-, opluknings- og vedligeholdelsesopgaver. 
 
☎️ 35 39 39 39
📧info@mejlshede.dk
Vi er stadig klar til at hjælpe dig med opluknings-, sikrings- og vedligeholdelsesopgaver, men vi kommer måske til at betjene dig lidt anderledes i den kommende tid. 

Vi har taget følgende forholdsregler:

Du kan stadig komme i vores butikker fra 09-17. Du bedes dog holde en respektfuld afstand til personale og andre kunder

Alle vores låsesmede kører rundt enkeltvis og vil rigtigt gerne have noget at lave. Du kan derfor sagtens bestille en låsesmed og få udført opluknings-, sikrings- og vedligeholdelsesopgaver.

Vi har en stor lagerbeholdning, men derudover kan der forekomme forsinkelser på leverancer af varer, da vores leverandører har gearet meget ned.

Seniormedarbejdere er blevet sendt hjem, og der er derfor visse typer opgaver, vi ikke kan udføre p.t.
VELKOMMEN TIL RONNI 🤩
Vi har fået en ny kollega hos Mejlshede Låse på Nørrebrogade. 

Ronni blev udlært låsesmed sidste år, og han glæder sig til at komme ud på forskellige opgaver, møde private- og erhvervskunder og hjælpe jer til de bedste løsninger.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!
Indlæs flere