Hold tyven ude af kulturinstitutionen med videoovervågning

I Danmark har vi mange forskellige kulturinstitutioner, hvoraf mange af dem blandt andet er museer og andre oplevelsessteder, som er fyldt med uvurderlige og meget værdifulde genstande, som aldrig vil kunne erstattes, hvis de bliver stjålet. Det betyder samtidig, at vores kulturinstitutioner er særligt udsatte, når det gælder indbrud og besøg af ubudne gæster. Derfor er det vigtigt, at I som kulturinstitution har den helt rigtige sikring, så i kan sikre jer mod, at der kommer ubudne gæster på besøg – og så I sikrer, at tyvene ikke har mulighed for at slippe afsted med at stjæle genstande, som er meget værdifulde eller som har stor betydning for vores historie og selvforståelse.

Der er mange forskellige muligheder og ting at vælge mellem, når det kommer til at forebygge mod tyveri og indbrud på museet eller kulturinstitutionen, og derfor er det også vigtigt at gøre sig klart, hvad der vil være det rigtige for netop jeres kulturinstitution. Men en af de ting, som i stort set alle tilfælde vil være yderst effektivt, er videoovervågning af kulturinstitutionen. Dette gælder både i forhold til de udendørs arealer uden for museet, men det gælder også i forhold til de indendørs områder. Især hvis der er bestemte specielt værdifulde genstande, som skal være sikret bedst muligt mod tyveri. Med videoovervågning gør du det nemlig meget lidt attraktivt for tyvene at stjæle noget, fordi det hele bliver optaget, og de derfor er nemme at genkende. Derfor vil vi hos Mejlshede rigtig gerne hjælpe kulturinstitutioner med at finde den løsning med tv overvågning, som er den rigtige for den enkelte kulturvirksomhed, så alle værdigenstande får den optimale beskyttelse og sikring.

Find den helt rigtige itv løsning

Der er sket meget, siden de første former for videoovervågning så dagens lys for efterhånden en del år siden. For det første er der sket en stor forbedring af videokameraernes billedkvalitet. Men samtidig betyder det også, at der efterhånden er et meget bredt udvalg af itv løsninger, som det måske kan være svært for jer, som kulturinstitution, at finde hoved og hale i. Derfor står vi hos Mejlshede altid klar med rådgivning og vejledning, så I kan finde den løsning, som passer bedst til netop den kulturinstitution, som skal sikres mod tyveri. Dette vurderer vi på baggrund af, hvordan kulturinstitutionen er bygget, og hvor den er placeret – så der kan være flere forskellige individuelle løsninger. Derfor er vi klar med rådgivning og vejledning, så vi kan tilpasse en løsning til netop jeres kulturinstitution, så den bliver den helt rigtige. For eksempel kan videoovervågning blandt andet kobles sammen med alarmsystemet, så der er mulighed for reaktion på blandt andet varme og bevægelse.

Videoovervågning er derfor ikke den eneste måde at sikre kulturinstitutioner mod ubudne gæster. For eksempel er det også vigtigt, at I har de rigtige alarmer, som passer til institutionens behov. Samtidig er det også vigtigt, at bygningen og de værdifulde genstande er sikret, hvis der trods alarmer og videoovervågning alligevel sker et indbrud. Her er tågesikring for eksempel et effektivt middel.