Beskyt kulturinstitutioner mod indbrud med sikre låsesystemer

Som kulturinstitution er det vigtigt, at I sikrer jer så godt som overhovedet muligt mod indbrud. Især hvis I som museum, eller anden kulturinstitution med mange værdifulde genstande, gerne vil være sikret, at alle de genstande, som kan være uvurderlige og have stor betydning for vores forståelse af vores historie, er sikret, så i roligt kan efterlade kulturinstitutionen om aftenen. En af de vigtigste ting, når det handler om at sikre en bygning, er, at de er de rigtige låse, der sidder på både døre og vinduer. Dette er nemlig de oplagte steder for tyve at trænge ind i bygninger, og netop derfor gælder det om at gøre det så svært som muligt for tyvene at komme ind her.

Det kan I gøre med de rigtige låsesystemer. Hos Mejlshede har vi mange års erfaring i at rådgive om, og i at opsætte låsesystemer, som passer til netop jeres behov. For eksempel kan man med nogle låsesystemer differentiere adgangen, så det ikke er alle medarbejdere, der har adgang til alle områder. Det hjælper til at gøre jeres bygning mere sikker.

Kun de bedste låsesystemer hos Mejlshede

Hos Mejlshede vil vi gerne sikre os, at I får de bedst mulige låsesystemer i jeres kulturinstitution. Derfor har vi også nøje udvalgt vores leverandører af låsesystemer. Det er vores klare mening, at Ruko og Medeco er de bedste, når det gælder låsesystemer, og derfor er det selvfølgelig deres systemer, vi anvender.

Hvis I har brug for det, kan I også få et elektronisk låsesystem. Med det elektroniske låsesystem tilhører et computerprogram, som holder overblik over alle de forskellige nøgler, låse og personer.

Udover låsen er det også vigtigt, at I sikrer jer på andre måder. For eksempel gennem videoovervågning, så I har gjort alt for at holde tyvene ude. Den rigtige videoovervågning kan I for eksempel også koble sammen med jeres alarm.