Hold tyven ude med sikre låsesystemer

I mange institutioner – og især institutioner med børn – er det vigtigt at have et sikkert låsesystem, hvor I som institution kan være sikre på, at jeres nøgler ikke kan blive kopieret. Hos Mejlshede er vi eksperter i låsesystemer, og vore dygtige medarbejdere har i mange år arbejdet med at rådgive institutioner om hvilke låsesystemer, som vil være de rigtige for netop den enkelte institution.

Når I som institution vælger af få et låsesystem, er der flere forskelle i forhold til almindelige låse eller nøgler. Den største forskel er, at alle låsesystemer bliver lavet, så de passer til den enkelte institution. Det betyder, at der ikke er andre, som har det samme låsesystem som jer. På den måde er det meget svært for andre at kopiere nøgler, og samtidig gør et speciallavet låsesystem også arbejdet meget nemmere for låsesmeden. Med et låsesystem kan i altså som institution sikre jer, at andre ikke kan kopiere jeres nøgler, og dermed let få adgang til børnene, hvad end det er i børnehaven eller fritidsordningen.

Mejlshede rådgiver om de bedste låsesystemer

En anden fordel ved at få lavet et specielt låsesystem til netop jeres institution, er, at låsesystemer har en væsentligt længere holdbarhed end almindelige låse og nøgler. Låsesystemer har en længere holdbarhed, fordi der ikke er dårlige nøglekopier, som slider på cylinderen i låsen. Det kan altså godt betale sig at få et låsesystem.

Med et låsesystem har institutionen også mulighed for at differentiere, hvem der har adgang til hvilke dele af institutionen. Hvis der for eksempel er personfølsomme oplysninger, som skal være sikret, vil det være oplagt, at det kun er de medarbejdere, som arbejder med disse oplysninger, som har adgang til det område, hvor de personfølsomme oplysninger befinder sig. Du har også mulighed for at få et elektronisk låsesystem.

Udover et godt låsesystem, vil vi hos Mejlshede også anbefale, at du sikrer dig på andre måder, så institutionen er så sikker som muligt. For eksempel ved også at installere adgangskontrol.