HOLD ØJE, NÅR DU IKKE ER DERDu kan komme langt med låse og mekanisk sikring, men nogle gange er det alligevel rart at have lidt ekstra i værktøjskassen. TV-overvågning kan være et godt supplement til den gode mekaniske sikring. Både til at dokumentere hændelser og gøre livet lidt mere surt for tyve og hærværksmænd, men også blot til at hjælpe med at vise hvem der står foran lågen, inden du fjernåbner den.
Læs mere om TV-overvågning her: https://www.mejlshede.dk/virksomheder/videoovervaagning-itv

 

Kommentare på facebook

Jacob Andresen det er dig

HAR DU SIKRET KOLONIHAVEHUSET?
...Mange kolonihavehuse står ubeboet uden for sæson, så det er vigtigt at sørge for at forlade kolonihavehuset på bedste vis.Når du forlader kolonihavehuset i længere perioder bør du altid tømme det for alle værdigenstande.
Samtidig er det vigtigt at gøre det helt tydeligt for tyven, at der ingenting er at komme efter.
>> Træk alle gardiner fra og åben dine skabe.Derudover bør du sikre dig, at du har en god aflåsning af dine døre og vinduer, så det er svært for tyven at komme både ind og ud. En alarm er også et rigtig godt supplement til den gode aflåsning. Så får du besked, hvis der er indbrud, tyven har ikke ubegrænset tid til rådighed og du kan få iværksat reparation med det samme (Y)Kontakt os for at høre om dine muligheder på tlf.: 35 39 39 39 eller E-mail:info@mejlshede.dk

 

Kommentare på facebook

Ej hvor er det godt jeg er gift med en låsesmed 😀😘

Nina Hallager er ikke sikke på han er en låsesmed han er en drovenhund

DØGNSERVICE, til dig der er uheldig uden for almindelige åbningstider!
... Det er desværre aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude, og der har været indbrud i dit hjem eller din virksomhed, eller du er kommet til at smække dig ude af lejligheden.>> Vi ved, hvor frustrerende det kan være at skulle vente længe på at få hjælp, og netop derfor har vi hos Mejlshede altid en låsesmed på døgnvagt i København.Hvis du har brug for hjælp fra vores døgnservice, kan du altid ringe til os på 35 39 39 39, så er vi klar til at hjælpe dig med låseservice. (Y)
Se på Facebook
Indlæs flere