Opnå bedre sikkerhed og overblik med systemnøgler

Både virksomheder og privatpersoner kan blive bedre og mere fleksibelt sikret med systemnøgler. Et låsesystem med systemnøgler giver typisk de fordele, at nøglerne er beskyttet mod uautoriseret kopiering og at adgang til forskellige døre kan kombineres på mange forskellige måder, så medarbejdere eller gæster, kun har adgang til de områder, den enkelte nøgler giver rettigheder til.

Som privatperson kan det f.eks. være, at du har en separat nøgle til dit sommerhus, som du lejer ud. Denne nøgle passer kun til sommerhuset, men din egen hovednøgle passer både til dit hjem og til sommerhuset. Fordi systemnøglen er beskyttet mod kopiering kan du også være sikre på, at der ikke fremstilles kopier, som du ikke selv har bestilt. Systemnøgler er også gode til virksomheden der gerne vil have niveaudelt adgang, så der undgås uautoriseret adgang til serverrum, persondata, forskning og lignende. På den måde kan medarbejderen i IT-afdelingen stadig komme i alle fællesdøre og alle IT-afdelingens døre uden at skulle have flere nøgler og fordi systemnøgler ikke kan kopieres uden behørig autorisation, sikres også virksomhedens efterlevelse af regler fra hovedkontoret om databeskyttelse m.m.

Indtast Kunde nr.:
Fakturaadresse:

Leveringsadresse:
Sæt kryds:Nøgler:Cylindre:
Please leave this field empty.

Bestil systemnøgle efter dit behov

Her på siden kan du ganske enkelt bestille din systemnøgle. Med systemnøgler bliver det ikke blot muligt for dig at give flere adgang til forskellige døre. Du forbedrer samtidig også sikkerheden med de nye nøgler og mere moderne låse. Vi har systemnøgler, som tilpasser sig alt efter behov, og de kan sættes op, så der er fuld kontrol med, hvem der har adgang til hvilke døre i virksomheden eller i hjemmet.

Vi rådgiver dig hele vejen igennem, og har du spørgsmål omkring bestilling af systemnøgler eller andre af vores låsesystemer, er du velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kontakte os om et uforpligtende tilbud, eller du kan udfylde felterne her på siden og bestille dine systemnøgler allerede i dag. Vi hjælper med alt vejledning og installerer også gerne systemnøglerne i virksomheden eller hjemme hos dig. Mens du bestiller systemnøgler, kan du med fordel blive opdateret på vores sikkerhedsskabe eller nøgleskabe. Disse kan også være yderst relevante for virksomheden, som har brug for sikker opbevaring til vigtige dokumenter og værdi papirer. Mulighederne er mange med vores udbud af alt fra låsesystemer til sikkerhedsskabe. Vi er også altid klar til at hjælpe dig, hvis du er smækket ude. Vores medarbejdere er alle uddannede inden for fagområdet, så du er i trygge hænder, når du skal bestille systemnøgler.